Event locatie in virtual reality.

Wilt u uw event locatie laten realiseren in virtual reality? Wij realiseren uw virtuele beurshal of online congres locatie in virtual reality. Heeft u cad bestanden en foto materiaal dan kunnen wij deze gebruiken voor het realiseren van uw online event locatie.

Uw virtuele event locatie embedden in uw eigen website

Wilt u uw beurs- of congresorganisatoren en bezoekers uw locatie laten bezoeken in een virtuele omgeving? Wij realiseren deze omgeving. U kunt uw virtuele event locatie inzetten voor online zakelijke evenementen en hybride events. U doet een éénmalige investering en kunt de virtuele omgeving embedden in uw eigen website.

Virtuele rondleiding in uw event locatie

U kunt uw gasten een virtuele rondleiding geven in uw beurs locatie. Per hal kunnen specificaties en gebruiksmogelijkheden in beeld worden gebracht. Wilt u het nog persoonlijker maken? Dan combineert u de virtuele omgeving met video’s van uw salesteam op de locatie. Wordt uw locatie voor meerdere doelgroepen ingezet? Dan realiseren we verschillende tours gericht op specifieke doelgroepen in vooraf geprogrammeerde tours.

De virtuele event locatie voor, tijdens en na een event

Uw evenementen locatie in de online omgeving kunt u inzetten voor oriëntatie voor nieuwe leads. Het online virtuele event kan ook als teaser voor een komend event worden ingezet. Tijdens het evenement kunnen bezoekers uw locatie en event online bezoeken. Na afloop kunnen de bezoekers hun belevingen delen met collega’s of vrienden.

Geen reistijd naar de virtuele evenementenhal

Uw virtuele evenement-locatie is vanuit iedere plaats in de wereld met een muisklik te bezoeken. Een nieuwe relatie of bezoeker heeft alleen een computer en een internetverbinding nodig voor een online bezoek aan uw virtuele locatie.

Hoe snel is een virtuele event locatie te realiseren?

Wilt u uw locatie in virtual reality laten realiseren? De informatie en bestanden die u kunt aanleveren, bepalen de snelheid waarmee we de online evenementen locatie kunnen realiseren. Sommige hallen zijn slechts enkele dagen werk, andere locaties kosten meer tijd. Vraag ons naar de mogelijkheden!

 Bridge Event Facilities heeft duurzaamheid hoog in het vaandel

Milieu vriendelijke locatie verkenning

Reizen is niet meer nodig om de evenementen locatie te bekijken.

Geen speciale programma’s downloaden

Direct een link aanklikken en geen speciale software gebruiken.

Duurzame werkplekken

Onze virtuele bouwers maken gebruik van zit-sta buro’s om uw virtuele ruimtes te realiseren.

Groene energie

Voor de realisatie van uw virtuele evenementen locatie maken we gebruik van duurzaam opgewekte energie, lokaal ingekocht.

René Verbruggen, Eigenaar Bridge Event Facilities

Persoonlijk advies nodig?

Bridge Event Facilities is gevestigd in het Brabantse Schijndel. Drijvende kracht achter het veelzijdige bedrijf is algemeen directeur René Verbruggen. Zoals u zich voor kunt stellen is de technische ondersteuning van een evenement vrijwel nooit het werk van één persoon, maar van een heel team. Bij Bridge Event Facilities doen we dit al 30 jaar; samen zorgen we voor het allerbeste resultaat.