Virtuele congressen

Een virtueel congres organiseren waarbij bezoekers het idee hebben alsof ze bij een fysiek congres aanwezig zijn?

Hoe kan ik een online virtueel congres bezoeken?

Door te klikken op een link wordt de online omgeving van het virtuele congres geladen. U kunt op uw computer door het congresgebouw bewegen door gebruik te maken van de pijltjes op uw toetsenbord. Ook is het mogelijk om op de virtuele congresplattegrond een keuze te maken uit de lezingenzalen of de virtuele congresstands bezoeken. In de stands van de congressponsoren kunt u product presentaties bekijken, via Zoom of Microsoft teams spreken met exposanten of via contactpagina’s afspraken maken of productinformatie aanvragen. Als u de lezingen zalen bezoekt kijkt u mee op het projectiescherm naar de presentaties van de sprekers, of u neemt actief deel via Microsoft Teams.

Waarom gebruik maken van een virtueel congres.

Als een fysiek bezoek aan een congres niet mogelijk is, dan is een online virtueel congres een oplossing. Ook een hybride congres is mogelijk. Een hybride congres is een live event gecombineerd met een online event.

De lezingen van een virtueel of hybride congres zijn na afloop ook On Demand te bekijken. Een online congres is op elk gewenst tijdstip voor bezoekers bereikbaar vanaf thuis of kantoor dat resulteert in meer bezoekers. Voorafgaande aan het congres, kan de digitale omgeving als teaser worden ingezet. Doordat het online congres vooraf te bezoeken is, kan de bezoeker van het fysieke congres zich vooraf oriënteren over inhoud van de lezingen en stands op de expo om te bepalen welke lezingen en stands ze willen bezoeken.

Na het congres kunnen online en fysieke bezoekers terug kijken in de online omgeving om een gemiste lezing on demand terug te kijken of een verdiepend onderzoek op postersessie, studies of nieuwe producten te doen.

Zoekt u standaard stands voor uw virtuele of hybride congres?

Bent u op zoek naar duurzame stands met een open karakter en goede upselling mogelijkheden voor een eigen identiteit van uw exposanten.

Bezoek dan onze online showroom met standaard stands in virtual reality. De stands zijn perfect inzetbaar voor 1,5 meter events en online (medische) congressen. Wij ontwerpen en realiseren de online expositieplattegrond en de virtuele standbouw.

Bent u op zoek naar een leverancier van standbouw en techniek voor uw congres of beurs? Bridge Virtual Events helpt graag!


 Bridge Event Facilities heeft duurzaamheid hoog in het vaandel

Groene energie

Door onze modulaire standbouw systemen, gebruiken we geen machines voor productie van stands. In ons kantoor en magazijnen maken we gebruik van de hernieuwbare energie van Peter van Roij (Hout Industrie Schijndel) duurzaam opgewekt en lokaal!

Duurzame verpakkingen

We maken veelvuldig gebruik van flightcases of andere duurzame, recyclebare verpakkingen. Zo voorkomen we beschadigingen en zijn we milieubewust bezig. Met oog voor de ideale maatvoering “trucksize” om zo efficient mogelijk te kunnen laden.

Milieuvriendelijk transport

Voor transport maken we gebruik van eigen milieuvriendelijke voertuigen. Combineren we transport ritten om CO2 te besparen. Op een veilige en kosten efficiënte manier.

Afval scheiden bij de bron

Om een optimale duurzaamheid te garanderen, verzamelen en scheiden wij het afval op locatie. Alle door ons ingezette materialen zijn recyclebaar, maar worden op veel congressen veelvuldig bij het restafval gegooid. Wij garanderen een uitgekiende restafval stroom waardoor er minder dan 1 % restafval ontstaat.René Verbruggen, Eigenaar Bridge Event Facilities

Persoonlijk advies nodig?

Bridge Event Facilities is gevestigd in het Brabantse Schijndel. Drijvende kracht achter het veelzijdige bedrijf is algemeen directeur René Verbruggen. Zoals u zich voor kunt stellen is de technische ondersteuning van een evenement vrijwel nooit het werk van één persoon, maar van een heel team. Bij Bridge Event Facilities doen we dit al 30 jaar; samen zorgen we voor het allerbeste resultaat.