Virtuele showroom

Wilt u een showroom die 24 uur per dag toegankelijk is, kies dan voor een virtuele showroom.

Hoe kan ik een online virtuele showroom bezoeken?

Door te klikken op een link wordt de online omgeving van de virtuele showroom geladen en kunt u op uw computer door de showroom lopen door gebruik te maken van de pijltjes op uw toetsenbord. Ontdek de producten, klik op filmpjes en bekijk brochures of andere documenten.

Waarom gebruik maken van een online showroom.

Als een fysiek bezoek aan een showroom niet mogelijk is of als u geen ruimte in uw bedrijfspand heeft, dan is een online virtuele showroom een oplossing. De mogelijkheden zijn onbeperkt, ook het aantal m2 showroom is geheel af te stemmen op uw wensen. De online showroom is 24/7 geopend en te bezoeken vanaf elke computer, waar ook ter wereld, zonder speciale software. Bridge Event Facilities heeft duurzaamheid hoog in het vaandel

Groene energie

De showroom wordt geheel met behulp van de computer gerealiseerd. De duurzaam opgewekte energie kopen wij lokaal.

Integratie in uw website

De showroom is onderdeel van uw website, daardoor kunt u direct veel data halen uit uw digitale showroom, ROI van uw marketing budget was nog nooit zo goed meetbaar.

Geen reiskosten of reistijd.

Uw showroom is online te bezoeken, dat bespaart reistijd en zorgt voor minder co2 uitstoot.

Geen afval.

Door realisatie in een virtuele omgeving ontstaat er geen afval.René Verbruggen, Eigenaar Bridge Event Facilities

Persoonlijk advies nodig?

Bridge Event Facilities is gevestigd in het Brabantse Schijndel. Drijvende kracht achter het veelzijdige bedrijf is algemeen directeur René Verbruggen. Zoals u zich voor kunt stellen is de technische ondersteuning van een evenement vrijwel nooit het werk van één persoon, maar van een heel team. Bij Bridge Event Facilities doen we dit al 30 jaar; samen zorgen we voor het allerbeste resultaat.