Virtuele stands

Een virtuele stand, durft u het? Maar dan eentje waarbij de bezoeker zelf bepaalt wat hij of zij bekijkt zoals ook op de fysieke beurs het geval is?

Hoe kan ik een online virtuele stand bezoeken?

Door te klikken op een link wordt de online omgeving van de virtuele stand geladen.  Door gebruik te maken van de pijltjes op uw toetsenbord, kunt u door de stand lopen. Ook is het mogelijk om te klikken op de buttons voor het bekijken van filmpjes en brochures met productinformatie. Direct contact met een salesmedewerker kan via links naar Microsoft Teams. Liever terug gebeld worden? Vul dan de contactpagina in.

Waarom gebruik maken van een virtuele beursstand.

Als een fysiek bezoek aan een beurs niet mogelijk is, dan is een online virtuele stands een oplossing. Ook een hybride stand is mogelijk. De informatie die u deelt op de stand is ook afloop van de beurs on demand te bekijken. Uw stand is op elk gewenst tijdstip voor bezoekers bereikbaar. Heeft u potentiële klant internet en een computer, dan kun hij of zij zonder gebruik van speciale software uw stand bezoeken. Voorafgaande aan de beurs, kan de digitale omgeving als teaser worden ingezet, ook kan de bezoeker van de fysieke beurs zich vooraf oriënteren op de virtuele expo om te bepalen welke producten ze willen bekijken.

Na de beurs kunnen bezoekers terug kijken in de online omgeving om een gemiste info on demand terug te kijken of info te delen met collega’s of leiding gevende.

Wilt u een duurzame stand en een virtuele beursstand?

Bridge E.F. realiseert virtuele stands en duurzame stands, zowel voor de online expo als de fysieke beurs ontwerpen en realiseren wij duurzame stands.
Eén ontwerp en één aanspreekpunt voor de virtuele beurs en de live vakbeurs.

 Bridge Event Facilities heeft duurzaamheid hoog in het vaandel

Groene energie

De virtuele stand wordt gebouwd op de computer.  In ons bedrijf maken we gebruik van hernieuwbare, lokaal opgewekte energie.

Duurzame verpakkingen

Voor de virtuele stand zijn geen verpakkingen nodig, dus geen recyclebaar afval, gewoon 100 % milieuvriendelijk.

Milieuvriendelijk transport

Geen transport, maar een beurs in een online omgeving. Dus geen co2 uitstoot, milieuvriendelijk en geen afval.

Geen Afval

Uw virtuele stand staat in the cloud. In the cloud oplossingen zijn milieuvriendelijk en koolstofarm.

René Verbruggen, Eigenaar Bridge Event Facilities

Persoonlijk advies nodig?

Bridge Event Facilities is gevestigd in het Brabantse Schijndel. Drijvende kracht achter het veelzijdige bedrijf is algemeen directeur René Verbruggen. Zoals u zich voor kunt stellen is de technische ondersteuning van een evenement vrijwel nooit het werk van één persoon, maar van een heel team. Bij Bridge Event Facilities doen we dit al 30 jaar; samen zorgen we voor het allerbeste resultaat.