Virtuele Beurs

Een virtuele beurs organiseren waarbij bezoekers een virtuele wandeling over de beursvloer maken?
Dat kan op een online expo met virtuele beursstands.

Hoe kan ik een online virtuele beurs bezoeken?

Door te klikken op een link wordt de online omgeving van de virtuele expo geladen. U kunt op uw computer een virtuele wandeling over de digitale beursvloer maken. Voor een wandeling door de virtuele beurs gebruikt u de pijltoetsen op uw toetsenbord. Ook is het mogelijk om op de virtuele beursplattegrond een keuze te maken uit de stands op de digitale 3d beursvloer en de virtuele beursstands direct te bezoeken. In de stands kunt u product presentaties bekijken, via Zoom of Microsoft teams spreken met exposanten of via contactpagina’s afspraken maken of productinformatie aanvragen.

Waarom gebruik maken van een online beurs.

Als een fysiek bezoek aan een beurs niet mogelijk is, dan is een digitale beurs een oplossing. Ook een hybride expo is mogelijk. Voorafgaande aan de beurs, kan de digitale omgeving als teaser worden ingezet, ook kunnen de bezoekers van de fysieke beurs zich vooraf oriënteren op de virtuele beursvloer. Tijdens een fysieke beurs krijg je enorm veel info in een korte tijd, na afloop van uw beursbezoek kunnen bezoekers rustig terug kijken in de online omgeving en hun geheugen opfrissen of opgedane kennis met collega’s delen.

 Bridge Event Facilities heeft duurzaamheid hoog in het vaandel

Groene energie

De virtuele stand wordt gebouwd op de computer.  In ons bedrijf maken we gebruik van hernieuwbare, lokaal opgewekte energie

Duurzame verpakkingen

We maken veelvuldig gebruik van flightcases of andere duurzame, recyclebare verpakkingen. Zo voorkomen we beschadigingen en zijn we milieubewust bezig. Met oog voor de ideale maatvoering “trucksize” om zo efficient mogelijk te kunnen laden.

Milieuvriendelijk transport

Geen transport bewegingen en geen reisbewegingen nodig. Virtuele beurzen en stands zijn vanaf elk device overal ter wereld te bezoeken.

Afval scheiden bij de bron

Om een optimale duurzaamheid te garanderen, verzamelen en scheiden wij het afval op locatie. Alle door ons ingezette materialen zijn recyclebaar, maar worden op veel congressen veelvuldig bij het restafval gegooid. Wij garanderen een uitgekiende restafval stroom waardoor er minder dan 1 % restafval ontstaat.

René Verbruggen, Eigenaar Bridge Event Facilities

Persoonlijk advies nodig?

Bridge Event Facilities is gevestigd in het Brabantse Schijndel. Drijvende kracht achter het veelzijdige bedrijf is algemeen directeur René Verbruggen. Zoals u zich voor kunt stellen is de technische ondersteuning van een evenement vrijwel nooit het werk van één persoon, maar van een heel team. Bij Bridge Event Facilities doen we dit al 30 jaar; samen zorgen we voor het allerbeste resultaat.