Virtuele Beurs

Een virtuele beurs organiseren waarbij bezoekers een virtuele wandeling over de beursvloer maken?
Dat kan op een online expo met virtuele beursstands.

Hoe kan ik een online virtuele beurs bezoeken?

Door te klikken op een link wordt de online omgeving van de virtuele expo geladen. U kunt op uw computer een virtuele wandeling over de digitale beursvloer maken. Voor een wandeling door de virtuele beurs gebruikt u de pijltoetsen op uw toetsenbord. Ook is het mogelijk om op de virtuele beursplattegrond een keuze te maken uit de stands op de digitale 3d beursvloer en de virtuele beursstands direct te bezoeken. In de stands kunt u product presentaties bekijken, via Zoom of Microsoft teams spreken met exposanten of via contactpagina’s afspraken maken of productinformatie aanvragen.

Waarom gebruik maken van een online beurs.

Als een fysiek bezoek aan een beurs niet mogelijk is, dan is een digitale beurs een oplossing. Ook een hybride expo is mogelijk. Voorafgaande aan de beurs, kan de digitale omgeving als teaser worden ingezet, ook kunnen de bezoekers van de fysieke beurs zich vooraf oriënteren op de virtuele beursvloer. Tijdens een fysieke beurs krijg je enorm veel info in een korte tijd, na afloop van uw beursbezoek kunnen bezoekers rustig terug kijken in de online omgeving en hun geheugen opfrissen of opgedane kennis met collega’s delen.

Wilt u een virtuele beurs organiseren?

Al ruim 30 jaar verzorgen wij beurzen. Een belangrijk deel bestaat uit de duurzame standbouw. Ook de expotechniek en audiovisuele techniek behoren tot onze expertise. Naast fysieke beurzen zijn we ook sterk in online events en livestream mogelijkheden. Veel ervaring met oog voor details en altijd op de hoogte van de nieuwste technieken.

Vraag een offerte voor een virtuele beurs!

Al onze kennis en de passie om voor elke klant een inspirerende beurs te willen realiseren maken het verschil. Daagt u ons uit voor de realisatie van uw virtuele vakbeurs?

Floorcovering standbouw
Virtuele beurs
Opname studio

Bewuste materiaalkeuzes

Een duurzame beurs begint bij advies, ontwerp en de daarbij gekozen materialen.

Door gebruik te maken van duurzame materialen en modulaire decor- en stand materialen kunnen wij stellen dat een duurzame beurs de standaard is bij Bridge Event Facilities. Het materiaal wat niet opnieuw ingezet kan worden is minder dan 5 % van de totale hoeveelheid ingezet materiaal. Daarbij kunnen wij garanderen dat al dit materiaal gerecycled kan worden. We zorgen zelf voor afval scheiding en zorgen doorgaans zelf voor afvoeren van de materialen naar een zorgvuldig geselecteerde groep afval verwerkers, zodat recyclen gegarandeerd is.

De mogelijkheden in de virtuele beurs

Wat is er mogelijk bij een virtuele of hybride beurs.

Met spoed een  Virtueel congres nodig, geen probleem, we hebben veel basis elementen “klaar staan” voor integratie in uw event. Virtuele stands, virtuele congres decors maar ook congres settings, cateringpleinen en digitale posterborden zijn mogelijk.

Snel contact tussen bezoekers en exposanten kan via links naar contactpagina’s of links met zoom of Microsoft teams. Ook het integreren van links naar YouTube video’s of het bekijken van digitale brochures is geen probleem. Wilt u een video presentatie laten opnemen? kijk eens naar de mogelijkheden in onze virtuele event studio.

Heeft u een corparate movie of een PowerPoint presentatie? Geen probleem die kunnen we monteren in het virtuele LCD scherm of de LED Wall in het VR ontwerp van uw stand.  Klik voor een standontwerp met LED wall:

Op het virtuele sponsorplein kunt u direct in contact komen met exposanten via een Zoom of Microsoft teams link. Wilt u interactief deelnemen aan de kennis sessies of lezingen dan kunt u inloggen op een Teams meeting en vragen stellen via chat. Ook kan de moderator ervoor kiezen om vragen live in beeld te laten stellen.

Al ruim 30 jaar faciliteren wij kleine en grote beurzen. Door deze ervaring kunnen we stellen dat we de nodige expertise hebben opgebouwd. Standbouw, expotechniek en audiovisuele techniek dat is ons dagelijks werkterrein. Wilt u meer weten over hoe wij onze kennis met u delen om te zorgen voor een inspirerende beurs? kijk dan op onze beurspagina.

 Bridge Event Facilities heeft duurzaamheid hoog in het vaandel

Groene energie

De virtuele stand wordt gebouwd op de computer.  In ons bedrijf maken we gebruik van hernieuwbare, lokaal opgewekte energie

Duurzame verpakkingen

We maken veelvuldig gebruik van flightcases of andere duurzame, recyclebare verpakkingen. Zo voorkomen we beschadigingen en zijn we milieubewust bezig. Met oog voor de ideale maatvoering “trucksize” om zo efficient mogelijk te kunnen laden.

Milieuvriendelijk transport

Geen transport bewegingen en geen reisbewegingen nodig. Virtuele beurzen en stands zijn vanaf elk device overal ter wereld te bezoeken.

Afval scheiden bij de bron

Om een optimale duurzaamheid te garanderen, verzamelen en scheiden wij het afval op locatie. Alle door ons ingezette materialen zijn recyclebaar, maar worden op veel congressen veelvuldig bij het restafval gegooid. Wij garanderen een uitgekiende restafval stroom waardoor er minder dan 1 % restafval ontstaat.

René Verbruggen, Eigenaar Bridge Event Facilities

Persoonlijk advies nodig?

Bridge Event Facilities is gevestigd in het Brabantse Schijndel. Drijvende kracht achter het veelzijdige bedrijf is algemeen directeur René Verbruggen. Zoals u zich voor kunt stellen is de technische ondersteuning van een evenement vrijwel nooit het werk van één persoon, maar van een heel team. Bij Bridge Event Facilities doen we dit al 30 jaar; samen zorgen we voor het allerbeste resultaat.