Hybride congres organiseren in Supernova.

Organiseert u een hybride congres in congrescentrum Supernova van de  Jaarbeurs? Wij bouwen fysieke duurzame stands en virtuele stands.  De Transitzone van  Supernova is voor ons bekend terrein. Door goed in te spelen op de mogelijkheden bij Jaarbeurs Utrecht en een duurzame relatie op te bouwen met alle samenwerkende partijen ontstaat de juiste synergie voor een succesvol netwerk event voor organisatoren.

Duurzame stands voor hybride events.

De virtuele congres stands zijn ook fysiek te realiseren, waardoor wij u een all in concept van duurzame standbouw kunnen aanbieden in een digitale online omgeving en live op locatie.  De transitzone van Supernova hebben wij al klaar staan in virtual reality, maak een keuze uit onze basis stand concepten en wij realiseren binnen enkele dagen de online omgeving voor uw digitaal netwerkevent.

Makers van online events, hybride events en fysieke events.

Team Bridge Virtual Events creëert stand designs en congres decors die online en fysiek inzetbaar zijn.  Ruim 33 jaar ervaring met online en offline events. Zoekt u een bouwer voor duurzame beursstands en virtuele beursstands wij combineren deze kennis, samen met onze uitgebreide ervaring van audiovisuele technieken, live stream events en content creation.

Een online of hybride congres organiseren in de jaarbeurs?

Wij adviseren u graag bij ontwerp en realisatie van de online en fysieke beursvloer.